marți, 24 februarie 2015

Paste la cuptor

 Sambata e o zi perfecta de facut "curatenie" in frigider si descoperi ca poti face ceva yammy din "resturi"  gen: o bucata de salam, ciuperci, ardei, rosii..o bucatica de cascaval...

Ingrediente:

  • 300g paste 
  • 1/2 conserva ciuperci
  • o bucata de mezel
  • 500 g sos de rosii
  • 1 rosie mare 
  • 4 catei usturoi
  • 1/2 ardei kapia
  • 2 fire de ceapa verde
  • oregano, busuioc, sare, piper
  • cascaval
  • unt pt uns vasul de yena
Mod de preparare:



  • Pastele se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj.
  • Legumele se spala si se taie dupa preferinta.
  • Se pune la prajit salamul apoi se scoate pe o farfurie.
  • Calim usturoiul, ceapa, ardeiul, rosia, ciupercile.
  • Adaugam sosul de rosii, salamul prajit si condimentam.
  • Ungem un vas termorezistent cu unt, adaugam un strat de paste (mai mult de jumatate din ele), peste turnam jumatate din sosul obtinut, deasupra un strat subtire de paste, sos si cascaval razuit.
  • Se da la cuptor pt cca.20 min. 




Niciun comentariu: