sâmbătă, 4 aprilie 2015

Vinete la cuptor


Ingrediente:

  • 1 vanata
  • 2 rosii 
  • 3 catei usturoi
  • 1 ceasca sos de rosii
  • oregano, busuioc, dafin, sare, ulei, zahar
  • mozzarella, cascaval
Mod de preparare:


  • Se spala bine vanata. Se taie felii groase se presara sare pe ambele parti si se aseaza pe servetel de bucatarie si se acopera tot cu servetel pt a absorbi apa.
  • Usturoiul, rosiile se taie marunt si se pun in tigaie. Adaugam sosul de rosii,amestecam bine, condimentam cu oregano, busuioc, zahar, dafin.
  • Vinetele le ungem cu ulei amestecat cu condimente(oregano si busuioc) pe ambele parti si le punem intr-o tava tapetata cu hartie si le dam la cuptor 20min.
  • Le scoatem, le intoarcem pe partea cealalata si adaugam sosul de rosii, mozzarella, cascaval si le mai bagam la cuptor pt cca.5-10 min cat sa se topeasca branzeturile.
  • Le-am servit calde alaturi de orez tras in unt.

Niciun comentariu: