sâmbătă, 24 octombrie 2015

Cartofi carbonara

Ingrediente:
  • 8 cartofi (depinde de vas)
  • 200g sunculita
  • 1 ceapa mare
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 400ml smantana pt gatit La Dorna
  • sare, piper, nucsoara
  • 1 ou
  • 50g branza (optional)
  • 50g cascaval 
  • unt pt uns vasul
Mod de preparare:
  • Curatam cartofii, ii taiem felii si ii punem la fiert in apa cu sare pt 15 min.
  • In timp ce cartofii fierb, taiem ceapa si sunculita si le calim.
  • Ungem vasul cu unt.
  • Asezam un strat de cartofi, un strat de ceapa cu sunculita, branza, si tot asa pana terminam ingredientele.
  • Intr-un bol batem oul cu smantana pt gatit, adaugam sare, piper, nucsoara.
  • Turnam compozitia obtinuta peste cartofi si radem cascaval deasupra.
  • Dam la cuptor pt cca.30 min. 



Niciun comentariu: